این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

:: اخبار

تمدید مهلت ارسال مقالات به اولین همایش بین‌المللی و هشتمین همایش ملی مرتعداری ایران

احتراما به اطلاع می رساند که با توجه به درخواست های مکرر جهت تمدید مهلت ارسال مقالات، دبیرخانه همایش اقدام به تمدید مهلت ارسال مقالات نموده است. لذا پژوهشگران گرامی می‌توانند تا پایان روز 1400/02/31 نسبت به ارسال مقالات اقدام نمایند.

فراخوان دعوت به همکاری در برگزاری کارگاه آموزشی

انجمن مرتعداری ایران و دانشگاه فردوسی مشهد از اعضای هیات علمی، کارشناسان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دعوت می‌نماید در صورت تمایل، به عنوان مدرس در برگزاری کارگاه‌ها با اولین همایش بین‌المللی و هشتمین همایش ملی مرتعداری ایران همکاری نمایند.

تفاهم نامه با سیویلیکا

طی تفاهم نامه دبیرخانه کنفرانس و سیویلیکا، کنفرانس تحت حمایت این پایگاه قرار گرفته است. با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا نمایه خواهد شد.

اولین‌ها در همایش مرتعداری

همایش مرتع‌داری برای اولین بار به صورت بین‌المللی و آنلاین در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد گردید. تا کنون 25 نفر از افراد شاخص علمی از سایر کشورها جذب کمیته علمی این همایش شده‌اند. همچنین دو محور جدید "تولیدات و خدمات مرتع" و "تهدیدات و مخاطرات مرتع" به همایش افزوده شده است، تا ضمن توجه به ارزش حیاتی این اکوسیستم‌ها، تا حدی بر مشکلات مدیریتی، عوامل محیطی و انسانی که باعث تخریب این اکوسیستم‌ها می‌شود نیز تاکید گردد.

لینک سامانه ها

فرمت نگارش مقالات

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.4)