این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

گزارش تشکیل جلسه کمیته علمی همایش مرتعداری

ارسال شده در تاریخ :
گزارش تشکیل جلسه کمیته علمی همایش مرتعداری

این جلسه با حضور دکتر حسین آذرنیوند (رئیس همایش)، دکتر محمد فرزام (رئیس کمیته علمی) و دکتر مهدی کلاهی (رئیس کمیته اجرایی) و استادان محترم دانشگاه‌ها در روز سه شنبه، 21 آبان به صورت مجازی برگزار گردید.

این جلسه با حضور دکتر حسین آذرنیوند (رئیس همایش)، دکتر محمد فرزام (رئیس کمیته علمی) و دکتر مهدی کلاهی (رئیس کمیته اجرایی) و اساتید دانشگاه‌ها در روز سه شنبه، 21 آبان به صورت مجازی برگزار گردید. ابتدا دکتر محمد فرزام گزارشی از  عملکرد کمیته علمی مبنی بر برگزاری جلسات انجمن مرتعداری، نهایی کردن محورهای همایش، آماده‌سازی پوسترهای همایش، تشکیل کمیته‌های دانشجویی، راه‌اندازی وب سایت همایش و شروع به کار دبیرخانه همایش ارائه نمودند. در ادامه حاضران در جلسه به بحث و تصمیم‌گیری در رابطه با دستورالعمل نگارش مقالات، تشکیل کمیته داوران و تشکیل اتاق‌های گفتگو پرداختند.

لینک سامانه ها

فرمت نگارش مقالات

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.4)